Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, yine derin bir laf etti, anlayana!

Nur Fettahoğlu, yine derin bir laf etti, anlayana!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Oyuncu, zaman zaman sevimli kızı Elisa’nın, zaman zaman da kendi pozlarını paylaşıyor evinden. Ayrıca rol aldığı Star TV’deki Babil dizisinin setinden yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Nur Fettahoğlu, dün de Hazal Kaya ve oğlu Fikret Ali ile bir araya geldi ve kızı Elisa ile Fiko’nun fotoğraflarını paylaştı.

Oyuncu, doğal ve samimi tavrıyla birlikte aynı zamanda sofistike pozları ve kimi zaman düşündüren mesajlarıyla da dikkatleri çeken bir isim. Günlük hayatında ne kadar esprili bir kişilik olduğunu, onu takip edenler zaten yakından biliyor.

Babil dizisinin setinden ve Hazal Kaya ile birlikte rol aldığı, çekimleri yeni biten Benden Ne Olur isimli filmin setinden de eğlenceli paylaşımlarıyla bir süredir dikkat çekmekte.

Nur Fettahoğlu, bu sabah biraz bohem uyanmış olacak ki attığı mesaj ve yayınladığı fotoğrafla “Kafayı dağıtmış” dedirtti adeta! Oyuncunun yine anlamlı bir mesajla yayınladığı fotoğrafa “Havalardan olsa gerek” yorumunu yapmak en doğrusu!

Zira Ekim’in sonuna gelindiği bir dönemde kapalı havada hemen herkesin ruh hali de Nur Fettahoğlu’ndan pek farklı değil! Fettahoğlu’nun sözleri ise derin anlamlar içeriyor…

İşte oyuncunun son paylaşımı. Bakalım size ne düşündürtecek?

Sürekli eksik olan, bir süre sonra gerekli de olmuyor Mathilda!

Nur Fettahoğlu, yine derin bir laf etti, anlayana! 7