Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir akıllı taktik ile farkını gösterdi!

Doğduğun Ev Kaderindir akıllı taktik ile farkını gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Mart ayında durdurulan çekimlerin ardından bugüne 3 ay geçti. Doğduğun Ev Kaderindir ekibi dün bir araya gelerek yeniden çekimlere başladı. Dizi ekibi gerçekçi bir planlama ile dikkatleri çekiyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizi planlayıcıları yaz aylarında düşen reytingler nedeniyle dizinin yeni bölümlerini yayına vermek istemiyor.

Ancak bir de hikayenin devamlılığı için sezon finali yapılması şart. İzleyiciler Zeynep ve Mehdi’nin hikayesinin yeni sezonda nereye savrulacağının ipuçlarını sezon finalinde öğrenecek. Bu nedenle de dizinin 12. sezon finalinin yayınlanacak olması önemli bir detay oldu. Temmuz ayında yayınlanacak olan sezon finalinin daha önceki reytinglerden çok daha düşük oranlar elde edeceği de biliniyor. Ancak hikayenin 2. sezonda belirli bir raya oturtulması için de ekip sezon finali yapmak istiyor.

Kuzey Yıldızı dizisi yaz aylarında düşen reytingleri dikkate almadan devam edebileceğini düşünmüş ama ekip her yayınlanacak bölümün zarar olacağını görerek 2 bölümden sonra dizi aniden 1. sezonunu tamamlamıştı. Doğduğun Ev Kaderindir için ise zaten 12. bölümün sezon finali olması netti. Başka bir bölüm yayınlanmayacak.

Dizinin ekibi ise en az 4-5 bölüm çekerek stok yapmayı hedefliyor. Koronavirüs pandemisinin 2. dalgası düşünülerek yapılan stoklu gitme planı oldukça doğru bir karar. Bu sayede ekip önemli bir avantajı da elinde tutmuş olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir akıllı taktik ile farkını gösterdi! 8

Doğduğun Ev Kaderindir ikinci sezonunu stoklu sürdürerek zaman planlamasını da daha iyi planlayabilecek. Her hafta dizi yetiştirme zorunluluğu olmayacağından ekibin elinde kullanabileceği fırsatlar olacak.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, dizinin setinde çalışmaların başladığını dün yaptıkları paylaşımlarla göstermişti. İkilinin yeniden bir araya gelmesi hayranları da çok mutlu etti. Şimdi gözler sezon finalinden neler olacağına çevrildi.

Doğduğun Ev Kaderindir akıllı taktik ile farkını gösterdi! 9