Ana sayfa Sosyal Medya Karadayı dizisinin yurt dışında önemli başarısı!

Karadayı dizisinin yurt dışında önemli başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Karadayı dizisi, etkileyici hikayesi ve oyunculuk performansları ile büyük ilgi gördü. Bergüzar Korel, Çetin Tekindor ve Kenan İmirzalıoğlu’nu başrolde buluşturan Karadayı dizisinin kötü adımı ise Savcı rolündeki Yurdaer Okur olmuştu. Melike İpek Yalova da bu dizi sayesinde büyük üne kavuştu.

Karadayı dizisi her yönü ile Türk dizi tarihine altın harflerle yazılan bir yapımdı. atv’de büyük beğeni toplayan dizinin yurt dışı satışlarına bir yenisi daha eklendi. Ortadoğu ve Balkan ülkelerinin birçoğunda yayınlanan Karadayı, Latin Amerika’da da sevildi. Peru, Bolilvya’da yayınlaann Karadayı, yeni bir ülkede daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

Karadayı, artık Ekvator’da izleyicilerle buluşacak. RTS televizyonu dizinin ilk yayınının 24 Haziran’da gerçekleşeceğini paylaştığı tweet mesajı ile duyurdu.

Karadayı dizisinin yurt dışında önemli başarısı! 7

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, 8 Ekim 2012 tarihinde başladı.15 Haziran 2015’te final yapan Karadayı dizisi toplam 3 sezon sürdü ve 115 bölüm yayınlandı.