Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisi fena karıştı, olaylar şoke edici!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi fena karıştı, olaylar şoke edici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanan, Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizinin 9.bölümünde izleyicileri şaşkına çevirecek olaylar yaşanacak. Senaryosunun çok hızlı aktığı ve anlatım dilinden izleyicilerin memnun olduğu dizide Zeynep’e yine keder , acı, gözyaşı ve mutsuzluk düşecek…

Benal’in hamileliğinden sonra Emine’nin yaptıkları da izleyicileri çileden çıkartacak. Faruk’un oyuncağı olmakla suçlanan Emine karakteri bir anda dizinin en sevilmeyen ismi oldu.

Tüm bu olumsuzluklar içinde Mehdi’nin kavga ettiği sahneleri aksiyonu artıracak. Zeynep’in eşine verdiği destek ve birbirlerine sahip çıktığı anlar ise izleyicileri mutlu edecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olaylar öyle bir karıştı ki, dizinin hızına yetişilmiyor. Ancak bu durum izleyici açısından bulunmaz nimet… Savaş akan bir hikaye değil de hızlı ilerleyen ve şaşırtan bir hikayeyi arayan Doğduğun Ev Kaderindir takipçileri, aradıklarını da 9. yeni bölümde bulacak.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 9. bölümünden 2. fragman: