Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için dünya çapında büyük adım atıldı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için dünya çapında büyük adım atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 1. sezonuyla büyük başarı kazandı.

Dizinin Türkiye’de elde ettiği reytingler dikkat çekecek derecede iyi geldi. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in birbirlerine kısa sürede uyum sağlaması önemliydi. Dizinin hayranları iki ünlü ismin peşinden giderek diziye büyük değer kattı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi şimdi dünyaya açılıyor. My Home My Destiny adıyla dünyanın farklı bölgelerinde tv kanallarına satışı için yapımcı OGM Pictures ile Eccho Rights firması arasında anlaşma yapıldı. Dünya çapında dizinin münhasır dağıtım hakları Eccho Rights firması tarafından yürütülecek.

Uluslararası pazarlarda diziyi tanıtacak ve satışına aracılık edecek olan Eccho Rights firması birçok Türk dizisini pazarlayan alanında uzman bir firma. Çeşitli müşteriler ile görüşmelere başlanacak.

7 Mayıs Perşembe günü ilk görüşmeler Zoom isimli video konferans imkanı tanıyan uygulama ile yapılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süre satış faaliyetleri internet üzerinden yürütülecek.