Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi öncü bir rol üstlendi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi öncü bir rol üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel  – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Türkiye’nin öncü yapımlarından birisi olma yolunda ilerliyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok televizyon kanalının ekonomik olarak zorladığı bir dönem yaşanıyor. Türkiye’de olduğu gibi yurt dışındaki birçok TV kanalı, içerik konusunda maliyetlerini kısmak durumunda kaldı. Türk dizilerinin hemen yayınlanabilir olması ve iyi reyting elde edebilme gibi bir artısı var.

Ancak reklam gelirleri azalan kanallar Türk dizilerine büyük yatırımlar yapmak için koronavirüs salgınının gelişimini bekliyor. İşte bu noktada My Home My Destiny ismi ile uluslararası pazara çıkan Doğduğun Ev Kaderindir öncü bir rol üstlendi.

Dizinin yapımcısı OGM Pictures ile sektörün önemli dağıtıcılarından Eccho Rights firmasının anlaşma imzalaması büyük bir adım oldu.

Zoom üzerinden online olarak dizinin pazarlaması yürütülüyor. Bu süreçte Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un da görüşmelerde yer aldığı haberleri geliyor.

Müşterileri etkilemede oyuncuların aktif şekilde kullanılması önemli bir adım. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sosyal mesafenin ve uçuş yasaklarının olduğu bu dönemde, internet üzerinden pazarlama stratejisi ile farklı bir yol deniyor..

Türk dizileri için önümüzdeki dönemde bu tür adımların artması bekleniyor. Ancak Doğduğun Ev Kaderindir başarılı olur ise arkası daha etkili şekilde gelebilir.

ENGLISH – – ESPAÑOLA  – – PORTUGUÊS