Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sinirleri zıplatan gelişme!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sinirleri zıplatan gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin merak ettiren sezon finalinin ardından yeni sezon tanıtımı da geldi. Tanıtımı izleyenleri çok şaşırtan bir gelişme, bu sezonda hayli sinir bozucu sahneler izleyeceğimizin de bir göstergesi oldu!

12. bölümle sezon finali yapan dizinin daha önceden bir kaç bölümü çekilmiş ve stokta beklemekteydi. Yeni sezon çekimlerinin de bu hafta başlaması planlanıyor. Tatilden dönen Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile diğer oyuncular, yeni sezon çekimleri için sete çıkmak üzere.

Dizinin yayın tarihi henüz belli değil ama 13. bölüm tanıtımı ile birlikte Eylül ayı bitmeden ekranlarda olacağının da işareti verildi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesine dayandırılan dizi, yeni sezonda da dikkatleri çekmeye devam edecek.

Fakat bu sezon biraz daha sinir stres içinde izleyeceğiz gibi görünüyor! Zira, Mehdi’den hamile olan Benal, Zeynep ile birlikte aynı evde yaşamaya başlıyor. Önce annesinin evinde, sonra da kendi evinde Benal’e tahammül etmek zorunda kalan Zeynep, zor günler yaşayacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sinirleri zıplatan gelişme! 7

Avukat cübbesi giymeye hazırlanan ve Mehdi ile gerçek anlamda evliliklerini yaşamaya başlayan Zeynep, aşkı, sevgiyi, yuvayı bulduğu adamla mutlu bir hayat beklentisi, görünen o ki Benal’in ortalığı karıştıracak tavırlarıyla kesilecek.

İzleyicinin Benal’in o evde ne işi olduğu, nasıl ve neden Mehdi’nin onu eve getirdiği, Zeynep’in böyle bir şeyi nasıl kabul ettiği soruları ve konuyla ilgili eleştirel yorumlar yapılıyor sosyal medyada. Durum öyle bir hal aldı ki Sefirin Kızı dizisindeki Nare’nin düştüğü hale düştü Zeynep. Gerçi Zeynep, Mehdi’nin nikahlı eşi. Nare’nin durumu ise Benal’in yaşadığına benzer bir mesele ama yine de izleyici tarafından durum pek kabul görmüyor!

Mehti, Benal’in karnındaki bebeği düşünerek ve onları güvende tutmak için kendi evine getiriyor ama Zeynep’in zar zor bulduğu yuvası, aşkı üzerinde Benal’in kara bulutları hiç eksik olmayacak!

Dolayısıyla ekran başında diziyi izleyenleri de Benal’in oyunları, tavırları karşısında saç baş yolacağı bir sezon bekliyor..

İşte 13. bölüm fragmanı: