Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in imajı yerle bir oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in imajı yerle bir oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin şimdiye kadar 29.bölümü yayınlandı ve yeni bölüm öncesinde de izleyiciler merakla gelişmeleri bekliyor. 3 Şubat akşamı yayınlanacak 30. bölümden ilk fragman paylaşıldı.

Dizinin hayranları oldukça kızgın. Bunun sebebi ise Zeynep karakterinin son bölümlerde ortaya koyduğu tavırlar… Kadına şiddet konusu olduğunda burnundan kıl aldırmayan, güçlü karakter ortaya koyan Zeynep gitti, yerine sanki başka birisi geldi. Demet Özdemir’in başarıyla canlandırdığı karaktere yönelik izleyicilerin sabrı da tükenme noktasına geldi.

“Bu Zeynep’in mağdur edebiyatından” bıktım diye yorum yazan dizi hayranları haksız değil… Sosyal medyada karaktere yönelik bir isyan dalgası başladı. Senaristlere göndermede bulunan Doğduğun Ev Kaderindir hayranları, Zeynep’in tavırlarını salaklık mı yoksa saflık mı olarak değerlendirme konusunda da ikilemde kaldı.

“Bu kafayla nasıl avukat oldun” diyerek, karakterin hastalıklı duygulara sahip olduğunu dile getiren dizinin hayranları, “Tüm sevdiklerini kaybetme pahasına bunları yapabilmesine inanamıyorum” diyerek de senaryoyu sorguluyor.

Dizinin 30. bölüm fragmanında Mehdi’yi kurtarmak için canla başlayan savaşan Zeynep’in şu sözleri bu tepkinin nedeni: “Ben çocukluğumdan beri herkese borçlu olarak büyüdüm. Büyüyen kızların bir tarafı yaralı bir çocuk olarak kalıyor demek ki. Ben de suçlu hissedeceğime, kurban olmayı tercih ettim.”

Zeynep karakterinin artık güçlü bir kadın olarak tanımlanması da zorlaşmaya başladı. Senaristler karakterin imajını adeta yerle bir etmeye başladı… Dizide en zayıf ve güçsüz karakter olarak Zeynep’in ortaya çıkmaya başladığını düşünen hayranlar, şu yorum ile de düşündürüyor:

“Artık Zeynep’e güçlü kadın demeyelim lütfen. Bu kız, Sakine annesinden bile aciz. En azından annesinin başka çaresi yoktu. Bu, bilerek isteyerek seçiyor başına gelenleri, sonra da sızlanıyor. Dizide en zayıf, güçsüz kadın karakter Zeynep. Ne yazık ki Müjgan’ın bile kötü de olsa bir duruşu vardı.”

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 3 Şubat Çarşamba günü ekrana gelecek olan 30. bölüm fragmanı: