Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisi için ya final ya devam için kritik buluşma!

Sol Yanım dizisi için ya final ya devam için kritik buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım dizisini yayınlayan Star TV’nin İyi Günde Kötü Günde dizisini 6 bölümde yayından kaldırmasından sonra, kanalda dizi izleyenler hep tedirgin. Zira hangi diziye tutuklu kalsa izleyiciler, mutlaka bir sorun çıkıyor…

Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrolünde yer aldığı Sol Yanım dizisi için de en büyük risk Star TV olarak öne çıkıyor. Zira Seni Çok Bekledim için hem Akrep hem de Sol Yanım dizilerini de tehlikeye atan kanalın kararları sorgulanıyor… Perşembe akşamları bir tempo tutturan, kemik izleyici kitlesi elde eden Sol Yanım dizisi, yavaş yavaş da olsa yükselebileceği bir ortamı oluşturmuştu. Ancak geçen hafta Star TV’nin aldığı karar ile Çarşamba günü yayınlanan dizinin reytingleri çok düşük geldi. Kemik izleyicisi yeni günde yapıma destek vermedi.

3 Şubat Çarşamba akşamı ise yine benzer bir durum mu yaşanacak yoksa izleyiciler tekrar Sol Yanım’a destek mi olacak bilinmiyor. Ancak dizinin reytinglerinin düşük gitmeye devam etmesi, Star TV’nin final kararı almasını da tetikleyebilir. Zira, bu sezon hem Babil hem de İyi Günde Kötü Günde dizilerinin başına gelenlerin Sol Yanım’a da gelmemesi için bir neden yok.

Güçlü bir hikayesi ve iyi bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen artık dizilerin ekranda büyük reytingler elde etmesi o kadar kolay değil. Çok farklı ve güçlü bir yapım olmadığı sürece de klişe olarak nitelendirilebilecek yapımların işi zor.

Sol Yanım’ın 10. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Etkileyici sahneler var ve heyecan da bir hayli yükselecek. Yeni bölümün reytinglerinin iyi gelmesi umut ediliyor.

Dizinin sosyal medya yansımasına bakıldığı zaman yurt dışından da birçok kişinin yapımı takip etmekte olduğunu görebiliyorsunuz. Yorumlarda birçok farklı dilden izleyicilerin mesajı var. Yani Sol Yanım’a destek olunur ise, yurt dışında da iş yapabilecek bir yapım olarak öne çıkıyor.

Birçok dizi hayranı, “İzlemeyi ve devam ettirilmeyi hak ediyor” diyerek de Sol Yanım’a destek oluyor.

İşte 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak Sol Yanım 10. bölüm fragmanı: