Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – TV8 ekranında ilk 4 bölümü büyük beğeni toplayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 5. yeni bölümü öncesinde hayranlar bir hayli heyecanlı… Her bölümünden ayrı bir keyif alan dizinin takipçileri sadece Türkiye’de değil birçok ülkede yeni bölümleri merak ve heyecan içinde bekliyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile Engin Hepileri’nin başrollerinde yer aldığı dizinin setinde çok iyi bir uyum yakalandığı ve ekibin de birbiri ile kaynaştığı diziye yansıyor…

Ancak Doğduğun Ev Kaderin dizisinin asıl başarısı bizce bu değil… Birçok dizide zaten ekiplerin uyumları ve aile ortamları hızlıca kurulabiliyor. Kurulması zor olan konu ise başrol oyuncuları arasındaki enerji ve uyumun izleyiciler tarafından inandırıcı bulunması…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın! 9

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bugüne kadar ortaya koyduğu en önemli başarı da bu… Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un uyumlarının ve enerjilerinin izleyicilere geçmiş olması.

Bunun arka planındaki bir detayı da dikkatlerinize sunmak istiyoruz.Birçok dizide başrol oyuncuları birbirlerini paylaşmaktan çekinirler, selfi paylaşılması için hayranların baskı yapması gerekir. Ancak İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaşımlarındaki samimiyet dizideki uyumlarının da yapmacık olmadığını anlatıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın! 10

İbrahim Çelikkol’un instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşımlar başrol oyuncularının birbirleri ile enerjilerinin ne kadar tuttuğunu da anlatıyor.

Bu uyum ve karakterlerin inandırıcılığı dizinin de ilerleyen haftalarda daha da yükselebileceğine yönelik en önemli işaret. Zira izleyici ekranda gerçekmiş gibi hissettiren dizilere bağlanıyor ve bu şartı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sağlamayı başardı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın! 11