Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral, eşi İsmail Demirci’nin hevesini kursağında bıraktı!

Hande Soral, eşi İsmail Demirci’nin hevesini kursağında bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakterine hayat veren İsmail Demirci, başarılı performansının karşılığını popülerliğini artırarak alıyor.

Dizinin reytinglerinin iyi gelmesi de oyuncuları bir hayli motive etmekte. Aslıhan Güner ile başrolde yer alan İsmail Demirci,bilindiği üzere Hande Soral ile mutlu bir evlilik yürütüyor.

Dizinin Ordu’daki çekimleri nedeniyle çiftin uzun süreler ayrı kalmak durumunda olduğu da biliniyor. Sosyal medyada ikilinin karşılıklı etkileşimleri hayranlarının beğenisini kazanmakta. İsmail Demirci’nin son yaptığı paylaşımdaki hevesini ise eşi Hande Soral adeta kursağında bıraktı.

Hande Soral, eşi İsmail Demirci'nin hevesini kursağında bıraktı! 8

Kar üzerinde giden bir kar motosikletinden fotoğraf paylaşan İsmail Demirci, “Asfaltta gitse net alırım” diyerek çok beğendiğini ifade etti.

Paylaşımın hemen altına not bırakan eşi Hande Soral’ın “Allah’tan gitmiyor” şeklindeki yanıtı olay oldu.

Eşinin hevesini kursağında bırakan Hande Soral, anlaşılan bu aracı tehlikeli buldu.Çiftin takipçileri ise bu etkileşime çok güldüklerini belirten yorumlarda bulundu.

Hande Soral, eşi İsmail Demirci'nin hevesini kursağında bıraktı! 9