Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir sezon finalindeki değişim şaşırttı! Demet Özdemir çok farklı!

Doğduğun Ev Kaderindir sezon finalindeki değişim şaşırttı! Demet Özdemir çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. sezon finali bölümünün çekimleri devam ediyor. TV8 ekranında izleyici ile yeniden buluşmaya hazırlanan dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol, bir haftadır yaptıkları paylaşımlarla heyecanı iyice artırmıştı.

İki ünlü ismin uyumlu hali ve yüksek enerjileri sosyal medyanın yanı sıra 12. sezon finali fragmanına da yansıdı. Zeynep, Mehdi ve ailesi tatile gidiyor. Bu tatil Zeynep ve Mehdi arasında bir yakınlaşmaya sebep olacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir heyecan dolu Sezon Finaliyle 1 Temmuz Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali fragmanını izleyenler sanki başka bir dizi gibi hissetti. Mekanlardaki değişim ve oyuncuların kıyafetlerinin renklenmesi dikkatleri çekti.

blank

Mehdi ve Zeynep’in aşklarını yaşadıkları, Demet Özdemir’in tatilde rüya gibi anlar yaşaması, karakterlerin kıyafetlerinin canlı renklerden seçilmesi, ayrıca da otel tatilindeki mekan değişikliğinin olumlu etkisi, dizinin sezon finaline önemli bir farklılık olarak izleyicinin dikkatini çekecek.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. sezon finali fragmanı:

Demet Özdemir de çok heyecanlıydı ve sosyal medyada birçok paylaşım yaptı.

Demet Özdemir fragmanın yayınlanması ile birlikte instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adeta heyecan katsayısını artırdı.

blank

Ünlü oyuncu, yeniden hayranları ile buluşacak olmanın keyfini yaşıyor.

Demet Özdemir, “Sezon finali ile dönüyoruz, özlemişim çok özlemişim” notuyla sezon finali fragmanını takipçilerinin beğenisine sundu.

blank