Ana sayfa Dizi Fragmanları Sakın yapmayın! Kalk Gidelim dizisine izleyicilerden uyarı!

Sakın yapmayın! Kalk Gidelim dizisine izleyicilerden uyarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisinde izleyicileri endişelendiren gelişmeler! Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümleri Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yaz ayının eğlencesi olan Kalk Gidelim, 3.sezonuyla yine ekran başındaki hayranlarını güldürmeyi, mutlu etmeyi sürdürüyor. TRT1 ekranlarının klasiklerinden olan dizinin 4 Temmuz Cumartesi akşamı 109.bölümü yayınlanacak.

Badegül köyü terk ediyor. Seyfettin yine bayılıyor… Halim ve Badegül’ün bu yaşadıklarını hak etmediğini düşünen izleyiciler Meryem karakterine gıcık olmaya devam ediyor. Dudu’nun Şakir’den ne sakladığı merak konusu oldu.

Dizinin hayranları her hafta sosyal medyada hem övgülerde bulunuyor hem de yayından kalkmaması gereken bir yapım olduğunu belirten yorumlarla TRT’ye mesaj yolluyor. Ayrıca komedi dizisi olan Kalk Gidelim’in drama dönüştürülmemesini isteyen izleyiciler,”Komedi dizisini drama çevirmeyin. Kitlenizi kaybedersiniz. Size çok seviyorum Kalk Gidelim ailesi” diye yorumda bulunuyor.

Kalk Gidelim 109.bölüm ilk fragmanını izlemek için lütfen tıklayınız…