Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de bir sahne vardı ki, izleyiciler kalbini orada bıraktı!

Doğduğun Ev Kaderindir’de bir sahne vardı ki, izleyiciler kalbini orada bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizinin 5. bölümü 5 Şubat Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı.

Dizide Mehdi ve Zepnep sahnelerinde izleyiciler farklı duyguları bir arada yaşadı. Boşanma kararı almalarının ardından hüzünlü geçen dizinin bu bölümünde final sahnesi ise izleyenleri mest etti.

Mehdi’nin Zepnep’e “Gel Kibrit’in anne ve babası olalım” sözleri, ardından ikilinin sarılması ve o anda yaşanan duygusal kırılmalar izleyicileri adeta kendilerinden aldı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda her iki oyuncunun hem uyumu hem de duyguyu izleyicilere geçiren performansları övüldü.

Mehdi karakterine bürünen İbrahim Çelikkol’un içtenliğini çok güzel bulan ve inandırıcı olduğunu belirten dizinin takipçileri, Demet Özdemir ile de her yeni bölümde birbirlerine daha da çok uyum sağladıklarını hissettiklerini belirten ifadeler kullandılar.

Doğduğun Ev Kaderindir'de bir sahne vardı ki, izleyiciler kalbini orada bıraktı! 8

“En çok sonunu beğendim. Biraz ağladım ama olsun. Şu kız her isyanlara bağladığında bende film kopuyor abi. Kız nasıl ağlıyor ne üzdünüz şu Kibrit’i” diye yorum bırakan bir izleyicinin mesajı birçok kişinin de görüşüydü.

İbrahim Çelikkol’un haftalar geçtikçe daha da çok öne çıktığı ve sosyal medyada da hakkında daha çok olumlu mesajlar paylaşıldığı görülüyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'de bir sahne vardı ki, izleyiciler kalbini orada bıraktı! 9

Ancak Benal’in hamile olması da izleyicilerin sinirlerini fena halde bozdu.”Niye Benal hamile, cidden sinirsiniz” diye yorum bırakan bir izleyiciye bir başka seyirciden ‘İnşallah düşük yapar” yanıtı geldi.