Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’in durumu çok garip değil mi?

Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’in durumu çok garip değil mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Doğduğun Ev Kaderindir’de bir büyük taktik var da biz mi anlamadık! Sosyal medyada ve internet medyasında bazı yazılarda Demet Özdemir’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki durumu ile ilgili yapılan doğru bir eleştiri var. Bunu Akşam Gazetesi tv yazarlarından Barış Kocaoğlu da gündeme getirmişti.

Demet Özdemir’in dizide donuk durması, fazla repliğinin olmaması,haliyle de kendini daha iyi gösterebilecek iken bundan mahrum kalması gibi bir eleştiri vardı. Kocaoğlu bu durumu “Görüntü var ses yok”diyerek eleştirmiş ve senaristlere Zeynep karakteri için replik yazmaları mesajını yollamıştı. Kocaoğlu, kendisine gelen mesajlarda benzer düşüncede olan birçok kişi olduğuna değindi.

“Diziyi sırf Demet’in hiç konuşmaması üzerine bırakan dahi olmuş” diyen Kocaoğlu’nun bu iddiası da önemli bir nokta… Demet Özdemir’in fanlarının senaristlerden yana dertli olduğu da sosyal medyaya yansıyan önemli bir detay.

Peki bir de tersinden bakalım… Acaba bu durum bir taktik olabilir mi? Zira bilindiği üzere Demet Özdemir, ilk kez dram projesinde rol alıyor. Kendisi de çok heyecanlı ve bir başarısızlık durumunda da imajı ciddi şekilde zarar görebilir. Acaba dizinin senaristleri ilk bölümler için fazla replik yazmayarak oyuncuyu bir anlamda korumaya almış olabilir mi? Yani böyle bir düşünce üzerinden hareket edilmesi bilinçli bir tercih olabilir mi?

Çünkü bu tür dram projelerinde izleyicinin karaktere inanması çok önemli. Özdemir’in heyecanı, senaristlerin de çekingen durması acaba bir taktik olarak repliklerin az, görüntünün fazla olması sonucunu mu doğurdu?

İşte bu soruyu akılları kurcalıyor…