Ana sayfa Sosyal Medya Buyur buradan yak! Eda Ece, yine Yasak Elma spoisi mi verdi? Hepsi rüya mıydı yani?

Buyur buradan yak! Eda Ece, yine Yasak Elma spoisi mi verdi? Hepsi rüya mıydı yani?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor ama dün akşam ekrana gelen 103. bölümüyle daha büyük bir şaşkınlık yaşattı! Dizinin yeni bölümünde Çağatay ile yalıdaki yangından sağ kurtulan Yıldız’ın 5 yıl komada kaldığı ve daha sonra uyandığında her şeyin bambaşka bir hale dönüştüğünü gördüğü olaylar, izleyicinin başını döndürdü adeta!

Ender’in, Sedai ile evlenip zengin olması. Hasan Ali’nin Şahika ile fakir bir hayat sürmesi, Çağatay ve Cansu’nun evlenmiş olması ve Halit Can’ın Cansu’yu annesi sanması gibi adeta şoke eden sahneler ekrana geldi!

Ancak dizinin final sahnesindeki son bir kaç saniyelik anlar vardı ki pek çok izleyici durumu çözdü ya da çözmüş olma ihtimali yüksek!

Yıldız’ın büyük şok yaşadığı yeni bölümden sonra hikayenin bambaşka bir yere gittiği düşünülüyor ama bir anda geri dönülürse şaşırmayın!

Son sahnede yalıdaki yangın ve Çağatay ile Yıldız’ın baygın bir şekilde yerde yattıkları anlar dikkat çekti. 103. bölüm boyunca yaşananların, sadece Yıldız’ın o yangın anındaki kabusu olabilir! Hatta kuvvetle muhtemel!

Buyur buradan yak! Eda Ece, yine Yasak Elma spoisi mi verdi? Hepsi rüya mıydı yani? 8

Zaten pek çok izleyici de durumu böyle yorumlamaya başladı bile! Üzerine bir de Eda Ece’nin sosyal medya paylaşımı gelince, Yıldız ve Cansu’nun uçurumdan arabayla uçtukları sahnenin, bir kabusun sonu olma ihtimali de yükseldi!

Yani tüm bölüm boyunca Yıldız’ın kabusunu gördü izleyici diyebiliriz! Eda Ece’nin, dizide Halit Can’ı oynayan minik oyuncu Kuzey Gezer’in fotoğrafını paylaşarak “Haftaya görüşürüz anneciğim” notu da bunun bir kanıtı olsa gerek!

Zaten Eda Ece’nin daha 40 günlükken sete gelen ve kucağından indirmediği Kuzey’e geçtiğimiz hafta içinde hiç veda niteliğinde bir paylaşım yapmaması da diziden ayrılmadığının bir işaretiydi!

Ancak yine de yeni bölüm beklendi. İzleyici son karede de olayı anladı! Bakalım gerçekten öyle mi? İzleyip göreceğiz…

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Buyur buradan yak! Eda Ece, yine Yasak Elma spoisi mi verdi? Hepsi rüya mıydı yani? 9

İşte 103. bölüm final sahnesi: