Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Cemile’si Elif Sönmez Demet Özdemir’in sorusuna takılı kaldı!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Cemile’si Elif Sönmez Demet Özdemir’in sorusuna takılı kaldı!

tarafından ker_def

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Cemile karakterine hayat veren Elif Sönmez, daha önce iddialı yapımlarda rol almıştı. Asi dizisinin yanı sıra; Karadayı, Siyah İnci ve Sonsuz isimli yapımlarda boy gösteren Elif Sönmez, tv8 ekranında yayınlanan yeni dizisi hakkında konuştu.

Ranini’ye açıklamalarda bulunan Elif Sönmez, karakterinin candan ve neşeli olduğunu, hoş görü sahibi olduğunu ancak bunların yanı sıra hem inatçı hem de cevval bir kadın olduğunu anlattı.

Ailesinin tek çocuğu olduğu için karakteri gibi bir abla veya kardeşe sahip olmamanın üzüntüsünü yaşayan Elif Sönmez, “Neredeyse tüm televizyon kariyerim boyunca da kardeşli karakterlere hayat vermek nasip oldu. Kalbim temizmiş” diye konuştu.

Dizide Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterinin terapistine sorduğu “İnsan kaderini değişteribilir mi?” sorusunun kendisi için de önemli bir replik olduğunu anlatan Elif Sönmez, şöyle konuştu:

“Zeynep karakterinin terapistine sorduğu soru: “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” Bizi biz yaptığına iliklerimize kadar inandığımız, inandırıldığımız özelliklerimizin sınırlarını aşıp kendimize koşullandırılmalarımızdan azade bir yaşam kurabilir miyiz? diye açıyorum ben bunu içimde ve bence hepimizin ama hepimizin en derin sorusu bu.”