Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir’in kardeş dizisi Kırmızı Oda daha da ağır bir dram!

Doğduğun Ev Kaderindir’in kardeş dizisi Kırmızı Oda daha da ağır bir dram!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8, yeni sezon için ikinci bir dizi daha hazırlıyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisine kardeş geldi. Kırmızı Oda isimli dizinin hikayesi, Doğduğun Ev Kaderindir’den çok daha ağır bir dram içerecek.

Binnur Kaya, yeni diziyle ekrana dönüş yapıyor. Ancak daha önceki komedi rollerini unutun, çünkü ünlü oyuncu bu sefer dramın tam da dibinde yer alacak.

Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili net bilgi yok. TV8’den yapılan açıklamada “Yakında” ifadesi kullanıldı.Peki Kırmızı Oda ne anlatacak?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenilen konular izleyicilerle buluşacak.
TV8 tarafından gönderilen basın bültenindeki videoda şu ifadeler size dizinin nasıl bir dram yapımı olduğunu anlatmaya yetecektir:

“Çocukluğumdan beri dayak yiyorum. Önce babam döverdi, şimdi de kocam.

Eşimi kaybettim ben, yapayalnız kaldım. Bundan sonra nasıl yaşarım bilmiyorum.

Uzaylılarla iletişim kurdum, yakında dünyayı yok edecekler.Uyanın diyorum, kimse anlamıyor beni.

Annem beni hiç sevmedi. İnsan doğurduğu çocuğu sevmez mi? Madem sevmeyecekti neden doğurdu beni?

Siliyorum,siliyorum olmuyor. Bir türlü temiz olmuyor.”

Tanıtım görüntülerinde bu ifadelerin yanı sıra Binnur Kaya’nın canlandırdığı psikiyatristin de tanıtım cümleleri bulunuyor. “Ben bir ruh doktoruyum. Türlü türlü insan gelir buraya. Hepsinin de yüreği yaralı. Yıllardır ortaya çıkacağı günü bekleyen sırlar ağızdan döküldüğünde ağır bir yük kalkar omuzlardan. En güzeli de nedir biliyor musunuz? Kırmızı Oda’ya ağlayarak giren birinin çıkınca gözlerinde gördüğünüz umut ışığı. Ben dinlemeye hazırım, pek siz anlatmaya hazır mısınız?

Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak.

Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.