Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde tatlı bir heyecan var!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde tatlı bir heyecan var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizi ekibi yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 2 aydır sette çalışmalar durduruldu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm ekip evinde karantina süreci geçirdi. Ancak Mayıs sonu itibariyle sette yeniden çalışmalar başlayacak. Bu kısa süreli bir çalışma olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 11 bölümü yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Reytingleriyle gelecek sezon için de umut veren dizi, 12. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan dizinin ekibi Mayıs ayının sonlarında yeniden buluşarak 12. sezon finalinin çekimlerine başlayacak.

Haziran ayında 12. sezon finalinin yayınlanmasının ardından Ağustos ayında ekibin yeniden bir araya gelerek 2. sezon çekimlerine başlaması planlanıyor. Eylül ayı itibariyle Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 2.sezon başlamış olacak.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, daha önce yaptıkları canlı yayında sette çalışmayı çok özlediklerini söylemişlerdi. İki ünlü ismi uyumu ve başarılı performansları dizinin yüksek reyting almasını sağladı. Dizi aynı zamanda yurt dışındaki hayranlar için de büyük önem taşıyor.

Sezon finalinin nasıl olacağı da merak ve heyecanla bekleniyor.