Ana sayfa Dizi Haberleri Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var!

Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Cuma akşamı 65. bölümü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar’ı zor anlar bekliyor.

Fikret, Faruk’un Adem’i şirkete hissedar yapma kararından sonra içkili bir halde girdiği kavgada yaralanıyor ve ameliyata alınıyor. Fikret’i kurtarmak isteyen Adem de komada.

Heyecanlı bekleyiş hastane koridorlarında sürerken izleyici de hop oturup hop kalkacak.

Fikret veya Adem’in kurtulup kurtulmayacağını hep birlikte göreceğiz ama izleyicinin bir başka temennisi de bu kötü olaydan sonra İpek ve Fikret ilişkisinin de kurtulması!

Bir süredir Okan’ın ortaya çıkışıyla birlikte İpek’e olan ilgisi, izleyenlerin pek hoşuna gitmiyor.

Eskiden arkadaş olan ikilinin samimi halleri kimi zaman Okan’ın aşırı ilgisiyle devam ederken, İpek hoşuna gitse de Okan’dan uzak durmaya çalışıyor.

Ancak Okan’ın komplimanları, eşi Fikret’ten yüz bulamayan İpek’in de daha çok dikkatini çekmeye başladı.

Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 14

Artık çalışan, yaptığı işler ve başarılı çalışmasıyla şirkette de göz doldurmaya başlayan İpek’e, Fikret’in davranışları izleyenleri kızdırıyor.

Zor sınavlardan geçen bu ilişkinin artık oturması gerektiğini düşünen izleyiciler, Fikret’in çabalamamasından rahatsız.

Yeniden dizide bir İpek&Fikret çatışması izlemek istemeyen dizinin takipçileri,  sosyal medyada yorumlar yapmaya başladılar.

Yaşanan bu son acı olayın artık ikilinin ilişkisine de olumlu yansımasını isteyen izleyiciler, bakın yorumlarında durumu nasıl eleştiriyorlar?

Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 15 Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 16 Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 17 Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 18 Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 19 Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 20 Dokunmayın onlara! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden eleştiri var! 21