Ana sayfa Sosyal Medya Dolgu yaptırdığım güne lanet olsun! Enis Arıkan’dan İbrahim Selim’e sitem!

Dolgu yaptırdığım güne lanet olsun! Enis Arıkan’dan İbrahim Selim’e sitem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Muzaffer rolünü canlandıran Enis Arıkan, ikinci sezonu tamamlanan dizi ile birlikte dram performansıyla hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Ünlü oyuncu, daha önce komedi rolleri ile akıllarda olduğu için Camdaki Kız’daki rolüyle hem herkesi şaşırttı hem de çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon finalinin ardından ekip dinlenmeye çekildi. Yaz döneminde tatil görüntüleri ile gündemde olan Enis Arıkan, İbrahim Selim’in Fox TV’deki programına da katıldı. İkili birlikte Alice Müzikali’nde bir arada yer almıştı.

Dolgu yaptırdığım güne lanet olsun! Enis Arıkan'dan İbrahim Selim'e sitem! 7

İbrahim Selim’in dolgu yaptırmanın estetik sayılıp sayılmadığı sorusu üzerine Enis Arıkan, şöyle konuştu: “Dolgu yaptırdığım güne lanet olsun. Her soru dolgu. Şu estetiklere bu kadar sorulmadı. Palamut dudaklılara bu soruyu sormadınız. Bana gelince dolgu dolgu… Dolgu estetik bence. Olağanüstü oldum. Bence estetik, gerçekten değiştiriyor. Bir şeyleri değiştiriyor.”

Burnunun daha önce Gargamel gibi gözüktüğünü söyleyen Enis Arıkan, bir iğne yaptırarak burnunu kaldırdığını ve bunun da estetik olduğunu ifade etti.

Enis Arıkan, birçok kişinin estetik yaptırdığını ve garip göründüğünü, bu sorulduğu zaman ise inkar ettiğini belirterek de dikkatleri üzerine çekti.