Ana sayfa Dizi Haberleri Düğün hazırlığı arasında Ege Kökenli, Duy Beni dizisi için reyting istedi!

Düğün hazırlığı arasında Ege Kökenli, Duy Beni dizisi için reyting istedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ege Kökenli, Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Duy Beni isimli dizi ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Yaz döneminde reytinglerin bir hayli düşük olması nedeniyle Duy Beni’nin ilk bölüm sonuçları da çok parlak değildi.

Ege Kökenli, yeni dizi heyecanı yaşarken, sosyal medyada da dizi hayranlarından destek geldi. Ancak dizinin ilk bölüm reytinglerinin düşük gelmesi morallerin biraz bozulmasına neden oldu.

1993 yılında Kırklareli’nden dünyaya gelen oyuncu, 2004 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim. En son geçen sezon final yapan Kefaret dizisinde Nil olarak ekranda izlediğimiz oyuncu, bir yıllık aradan sonra yeniden televizyona dönüş yaptı.

Düğün hazırlığı arasında Ege Kökenli, Duy Beni dizisi için reyting istedi! 8

Ege Kökenli, güçlü bir oyuncu kadrosu ile bir arada olduğunu belirtirken, “Güzel reytinglerle güzel bir yaz sezonu geçiririz diye umut ediyorum” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, yakında evlilik gündemiyle de magazinde yer alacak. Dizi ekibinin zaman yaratma konusunda kendisine çok yardımcı olduğundan bahseden oyuncu, Temmuz sonunda düğününün yapılacağını belirtti.

Ege Kökenli, “Heyecanlıyım, bekliyorum. Artık son günler, yapalım da geçelim diyoruz” şeklinde konuştu.

Düğün hazırlığı arasında Ege Kökenli, Duy Beni dizisi için reyting istedi! 9

Hazırlıkların da tamamlanmak üzere olduğunu anlatan Ege Kökenli, 2016 yılında aşk yaşamaya başladığı Lior Ahituv ile 2020 yılında nişanlanmıştı. İkilinin düğünü Temmuz ayının sonlarında yapılacak.

Duy Beni dizisinin reytingleri iyi gider ve projede sorun çıkmaz ise balayını erteleyeceklerini anlatan oyuncu, şayet dizi erken final yaparsa ABD’ye giderek bir süre bu ülkede balayı yapacaklarını anlattı.