Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin Zehra’sı Şafak Pekdemir’in gönlü televizyon dizilerinde!

Yasak Elma dizisinin Zehra’sı Şafak Pekdemir’in gönlü televizyon dizilerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, 2010 yılından bu yana dizilerde yer alıyor. Türk Malı, Şüphe, Firar gibi yapımlarda deneyim kazanan oyuncu, Leyla ile Mecnun dizisindeki Nisan karakteri ile dikkatleri üzerine çekti .

Seksenler dizisi ve Asla Vazgeçmem’de de izlediğimiz Şafak Pekdemir, asıl büyük çıkışını ise 2018 ile 2021 yılları arasında Zehra karakteri ile yer aldığı Yasak Elma sayesinde elde etti. En son 2021 yılında Yalancılar ve Mumları isimli beş bölüm süren dizide izlediğimiz oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere Barış Akarsu Merhaba filmi ile döndü.

Filmin çekimlerinin Amasra etabı tamamlanırken, ekip şimdi de 2 hafta kadar İstanbul’da çekimler yapacak ve Kasım ayında da film izleyicilerle buluşacak. Şafak Pekdemir, son dönemde iyice artan dijital projeleri de olumlu karşılıyor. Netflix’in ardından Disney Plus’ın da dizi ve sinema sektörüne güçlü bir giriş yapması ile birlikte oyuncular ve yapımcılar büyük yoğunluk yaşıyor.

Şafak Pekdemir, “Bence gayet iyi bir durum bu, çünkü hem senaristler açışından, oyuncular açısından, yapımcılar açısından çeşitlilik arttıkça biz de başka şeyler yapabileceğimizi gördükçe daha keyifleniyoruz. Önümüzdeki sezona var bir şeyler. Ama benim gönlüm hep televizyondan yana” diye konuştu.

Yeni sezon için kendisine gelen bazı işler olduğunu belirten Şafak Pekdemir, dijital projelerden daha çok televizyon dizilerinde yer almayı tercih edeceğini de duyurdu.