Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay dizisinin Fatoş’u olarak çok sevildi, bu kez Elimi Bırakma’nın Leyla’sı oluyor!

Dolunay dizisinin Fatoş’u olarak çok sevildi, bu kez Elimi Bırakma’nın Leyla’sı oluyor!

tarafından zk zk
Öznur Serçeler, geçtiğimiz yaz ekrana gelen Dolunay dizisindeki Fatoş karakteriyle büyük ilgi çekmişti.

Genç oyuncu, doğallığı, sade tavrıyla başarılı bir performansla hayat verdiği Fatoş karakterinden sonra bu kez de TRT1’in yeni dizisi Elimi Bırakma ile ekrana gelecek.

Alina Boz ve Alp Navruz’un başrolünü oynadıkları dizide Öznur Serçeler, Leyla isimli bir karakteri canlandırıyor.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü mezunu olan Öznur Serçeler, oyunculukta da başarılı bir grafik izliyor.

Müzikle iç içe bir hayat süren Öznur Serçeler, boş vakitlerinde arkadaşlarıyla bir araya gelip müzik yapmaktan da hoşlanan bir isim.

Serçeler, yeni dizisi öncesinde Vatan Gazetesi’nden Kerem Akyıldız’a verdiği röportajda, yeni dizisindeki Leyla karakterini şöyle anlatıyor:

Dolunay dizisinin Fatoş'u olarak çok sevildi, bu kez Elimi Bırakma'nın Leyla'sı oluyor! 10

“Leyla işkolik bir kız. Hayatta işinden daha önemli hiçbir şey yok onun için. Kız kardeşi Sanem hayalperest biri ama Leyla daha ciddi, disiplinli, çok süslenen, kendi bakımına çok önem veren ve işini çok önemseyen bir karakter. Biraz ana kuzusu diyebileceğimiz bir kız. Hayatta işinden başka tutkusu yok. Kız kardeşiyle de taban tabana mizaç olarak zıt oldukları için hep aralarında bir çekişme var.”

Leyla’ya benzer tarafları olduğunu da ifade eden Öznur Serçeler, “Ben de işime çok önem veririm ve titizimdir. İşimi iyi yapabilmek için elimden gelen her şeyi yaparım. İş ile ilgili bir aksaklık olduğu zaman moralim bozulur aynı Leyla da olduğu gibi. Onun dışında tertipli, düzenli, planlı olmak benzer özelliklerimiz. Leyla sürekli topuklu ayakkabı giyerek yaşayabilir ama ben o kadar daha kaldıramam. Daha sportif olmayı seçerim” ifadesini kullanıyor.