Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunu da Tolga karıştıracak!

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunu da Tolga karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisiyle birlikte sivrilen genç oyunculardan Berk Ali Çatan, canlandırdığı psikopat Tolga karakteri ile hikayenin dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başardı. Berk Ali Çatal, rolüyle birlikte kariyerinde etkili bir çıkışı da Kardeşlerim dizisine borçlu.

Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan dizi ikinci sezon finalinin ardından yaz arası verdi. Oyuncular da yaz dönemini dinlenerek, tatil yaparak geçirmeye başladı. Berk Ali Çatal, Güneşin Kızları isimli diziyle birlikte sektöre adım attı. Muhteşem Yüzyıl Kösem ve ardından Söz isimli dizide yer alan oyuncu, ayrıca Vatanım Sensin ve Çukur dizilerinde de roller elde etti.

Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Berk Ali Çatal, 1995 yılında dünyaya geldi ve 6 yıldır yer aldığı dizi sektöründe de kendisine bir yer açmayı başardı.

Kardeşlerim dizisinde çok başarılı performans ortaya koyan oyuncu, geniş bir hayran kitlesini de peşinden sürüklemeye başladı. Entrikalarıyla sinirleri bozan, üst üste kurduğu planlarla başkalarının hayatlarına kötü şekilde etki eden bir karakter Tolga.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunu da Tolga karıştıracak! 8

Berk Ali Çatal, “Tolga durduk yere hiçbir zaman kötülüğü, hamlesi olmadı. Ona bu sebebi verenlere karşı yapmış olduğu hamleleri vardı. Ben de bilmiyorum, benim için de bir sürü şey sürpriz oluyor” diye konuştu.

Üçüncü sezonda Tolga karakterinin nasıl ekranda yer alacağını bilmediğini ve karakterin yaptıklarının kendisi için de sürpriz olduğunu anlatan genç oyuncu, her senaryo geldiğinde heyecanla baktığını anlattı.

“Tolga eylemlerine devam ediyor” diyen Berk Ali Çatal, Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunu da karıştıracağına ifade etmiş oldu.

Lizge Cömert ile Berk Ali Çatal da hem hikayede yakın hem de sette birbirleri ile çok iyi anlaşıyor. Berk Ali Çatal, Tolga’nın Süsen’e karşı duyduğu hislerin de etkisiyle farklı bir tavrının olduğuna değindi.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunu da Tolga karıştıracak! 9

Oyuncu, “Süsen’e karşı Tolga’nın kötü bir şeyini görmedik. Süsen’i seviyor, ona karşı bir düşmanlığı olduğunu sanmıyorum. İlk başta geldiğinde ilk göz kırpması Süsen’e oldu. İlk onun yanına oturdu” diye konuştu.