Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dönence dizisindeki Gece karakterini Sümeyye Aydoğan çok benimsedi!

Dönence dizisindeki Gece karakterini Sümeyye Aydoğan çok benimsedi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan ve salı akşamlarının farklı yapımlarından olan Dönence dizisi, güçlü bir hikaye ortaya koyuyor. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun bulunduğu dizi, yaz döneminin önemli yapımlarından birisi oldu.

Başrol ikilisinin de birbirleri ile güçlü bir uyum sergilemesi ve izleyicilerin de onların enerjisinden memnun olması dikkatleri çekiyor.

Sümeyye Aydoğan, geçtiğimiz yıl hem Duy Beni hem de Taçsız Prenses dizileri ile çok iyi çıkış sergiledi. Oyunculuk kariyerinde Dönence ile birlikte farklı deneyimler yaşayan oyuncu, Gece karakterini de fazlasıyla benimsedi.

Sümeyye Aydoğan, rol arkadaşları ile sette çok eğlendiklerini de özellikle belirtiyor. Denizde çekilen sahnelerin unutulmaz olduğunu ifade eden oyuncu, böyle bir projede bulunmaktan memnun.

Gece karakterinin hikayedeki durumundan da bahseden Sümeyye Aydoğan, Özgür ile Gece arasındaki aşkın adım adım ilerlediğini şu sözlerle ortaya koydu:

“Aslında bence biraz hisler belli edilmeye başlandı. Sözle olmasa da bakışlarla belli ediyoruz minik minik. Bence Özgür aşık ama, âşık olduğunun farkında değil veya bunu kabul etmek istemiyor.

Engelden ziyade kardeşiyle de çok büyük bir bağı var ve onu yalnız bırakmaktan korkuyor. O yüzden kendini sürekli kendini geri çekiyor. Özgür’ün asıl problemi Miro’dan ziyade kardeşinin varlığı, aşkına açılamama durumu…

Gece biraz daha Özgür’e göre daha özgür ruhlu ve başına buyruk, asi bir genç kız o yüzden kardeşi onun için bir problem değil aksine onu da tutup kolundan sevgilisiyle görüşmeye götürecek bir kız çocuğu.”

Dönence dizisindeki Gece karakterini Sümeyye Aydoğan çok benimsedi! 7

Özgür ve Gece karakterlerinin güzel bir aşk yaşamasını beklediğini dile getiren Caner Topçu da Dönence dizisiyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Caner Topçu, “Özgür, Gece’ye aşık ama aşkını itiraf edemiyor ama bir gün birleşeceklerine ve aşklarını çok güzel yaşayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.