Ana sayfa Dizi Haberleri Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar? İşte detaylar…

Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar? İşte detaylar…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezona hızlı giriş yapan diziler, birer birer ekrandan kaymaya başladı.

Bazı dizilerin final haberleri gelmeye başladı hatta bir tanesi bu hafta final yaptı.

Bu hafta ve önümüzdeki hafta bitecek dizilerle birlikte tam 4 dizinin bileti kesildi.

Sırada hangi diziler var henüz bilemiyoruz ancak reyting tablolarında alt sıralarda yer alan ve 3-4 bölümde toparlayamayan diziler ekrana veda etmeye başlayacak.

Şimdilik final kararı alan dizileri ele alalım…

NEFES NEFESE – STAR TV

Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar? İşte detaylar... 10

İlk haber Star TV’den gelmişti geçtiğimiz haftalarda. Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un başrollerini paylaştığı Nefes Nefese dizisi, geçtiğimiz sezon ortasında çekimlere başlamıştı.

Dizi, yayın öncesinde büyük iddialarla ekrana geldi. Aslında sezonda başlaması gereken dizi, yaz sezonunda Perşembe akşamları yayınlanmaya başladı. Sezon başında yeni ve iddialı dizilerin yanı sıra, geçtiğimiz dönemden gelen dizilerle baş edemeyince final kararı alındı. Son bir çabayla Pazar gününe konuşlandırılan dizi, bu hafta pazar akşamı 10. bölümüyle final yaptı.

Hemen ardından Star TV’nin bir başka diziyle ilgili final kararı gündeme düştü.

ADINI SEN KOY – STAR TV

Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar? İşte detaylar... 11

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisini transfer eden kanal, yaz sezonunda başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in ayrılmasından sonra diziye yeni sezonda da devam kararı almıştı.

Özlem Durmaz ve Cenk Torun’un baş role getirildiği, hafta içi gündüz kuşağında yer alan dizi, ne yazık ki geçtiğimiz sezon hikayesinden kopmalar yaşayıp, Zehra ve Ömer karakterlerini de yitirince, reytingleri hızla düşüşe geçti ve final kararı verildi. Adını Sen Koy dizisi, bu hafta 19 Ekim Cuma günü yayınlanacak final bölümüyle son kez ekrana gelecek.

BİR DELİ RÜZGAR – FOX TV

Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar? İşte detaylar... 12

Final kararı verilen dizilerden bir diğeri de Fox TV’nin Bir Deli Rüzgar dizisi oldu.

Vatanım Sensin dizisinden sonra baş rolde oynayan Pınar Deniz’in rol aldığı ve Hatice Aslan, Almila Ada ile Berk Cankat’ın da baş rol oynadığı dizi, Cumartesi akşamları istenen reytingi getiremedi. Günümüz ve 70’li yılların gazino hayatına dönüldüğü hikaye, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürmeyince final kararı geldi.

Diziyi takip edenleri çok üzen bu habere yorumlar yağarken, kanal 6. bölümde bitirme kararı verdi. Bir Deli Rüzgar dizisi bu hafta 20 Ekim Cumartesi akşamı 6. ve son bölümüyle ekrana gelecek.

BİR UMUT YETER – KANAL D

Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar? İşte detaylar... 13

Final kararlarından en sonuncusu da Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisi oldu. Büyük iddialarla başlayan, tanıtımları belgesel filmleri andıran dizi, ne yazık ki reytinge yenildi! Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin başrolünde oynadıkları dizi, önce hafta içi yayınlanırken daha sonra Cumartesi gününe çekildi ama yine de reytingleri düşük geldi.

Kanal D’den de final kararı geldi. Dizi 3 Kasım’da yayınlanacak 6. bölümüyle ekrana veda edecek.