Ana sayfa Dizi Haberleri Doruk ve Asiye bile yanında hafif kalır! Kardeşlerim dizisini ayakta tutan adam!

Doruk ve Asiye bile yanında hafif kalır! Kardeşlerim dizisini ayakta tutan adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Celil Nalçakan’dan ustalık resitali! Kardeşlerim dizisinde Akif olmak hiç kolay değil! atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin en dikkat çeken karakterlerinin başında Akif Atakul geliyor… Usta oyuncu Celil Nalçakan’ın muhteşem bir performans ile ortaya koyduğu bu karakter dizinin sürükleyici ismi olarak da öne çıkıyor. Akif gibi birisi olmak gerçek hayatta ne kadar mümkün bilinmez ama, Celil Nalçakan bu kurgusal karaktere müthiş bir imaj kattı.

Kötülükte sınır tanımayan ama her durumdan sıyrılmasını da bilen, yaptıkları yanına kalan ve her durumu fırsata çevirmesini iyi bilen Akif gibi olmak hiç de kolay değil… Kurgusal karakteri gerçekçi gibi yansıtması noktasında Celil Nalçakan büyük bir alkışı hak ediyor. Kardeşlerim dizisi Akif gibi yüzünden gülümseme eksik olmayan ve çıkarı uğruna her şeyi yapabilecek ama sevimlilik de sergileyerek çevresini etkileyen bu karaktere çok şey borçlu.

Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Akif Atakul karakterinin dizinin hikayesinde ne kadar önemli bir yerde olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı. “Akif, otomatiğe bağlı yalancılığını dile getirmekten çekinmeyerek de ‘Akif olmak kolay değil’ dedirtiyor” yorumunda bulunan Anibal Güleroğlu’na göre, Celil Nalçakan, ustalıklı bir performans ortaya koyuyor.

Doruk ve Asiye bile yanında hafif kalır! Kardeşlerim dizisini ayakta tutan adam! 7

Çevresindeki parmağında oynatan, insanları bir şekilde susturmasını başaran, her soruna pratik çözüm bulan ve kendisini sürekli garantiye alan bir Akif Atakul olmak gerçekten de kolay değil.

Anibal Güleroğlu, Kardeşlerim dizisinin bu kadar büyük başarı kazanmasında büyük pay sahibi olan Akif Atakul için şu yorumda bulundu:

“Tatlı dili ve tavırlarıyla sempati uyandıran, abartılı yağcılığıyla güldüren ve çıkarı uğruna giriştiği sevimlileştirilmiş kötülüklerle öfkelendiren Akif, Celil Nalçakan’ın usta performansıyla, kurgusal olmaktan ziyade gerçeklikle özdeş bir karakter konumunda. Bu sayede sürekli bir belayla karşılaşıp dramdan drama koşarak bezginlik yaratan ‘Kardeşlerim’in ayakta kalması sağlanıyor zaten.”