Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın yapımcısı ve Aşk Taktikleri’nin yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

Sefirin Kızı’nın yapımcısı ve Aşk Taktikleri’nin yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı, daha sonra Tuba Büyüküstün’ün katıldığı Sefirin Kızı sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gördü. Başarılı dizinin yapımcıları yeni bir proje için kolları sıvadı.

Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi hala hafızalarda. Dizinin baş karakterleri Nare ve Sancar’ın aşkı, ardıdan Mavi’nin diziye girişi hala unutulmadı. Türk izleyicilerin çok severek izlediği Sefirin Kızı dizisi Türkiye’den sonra bugünlerde dünyayı fethediyor.

Bu başarılı dizinin yapımcısı NGM Medya, bugüne kadar birçok başarılı yapıma imza attı. Halen ATV’de cumartesi akşamları milyonları ekrana kitleyen Kardeşlerim, yurt dışında çok büyük ilgi gören Kaderimin Oyunu ve Bein Connect’de ekrana gelerek büyük beğeni kazanan Hayaller ve Hayatlar dizileri NGM Medya imzası taşıyor.

Sefirin Kızı’nın yapımcısı ve Aşk Taktikleri’nin yönetmeninden yeni bir dizi geliyor! 39

Bugüne kadar imza attığı her projesi büyük başarı kazanan NGM Medya şimdi yeni bir dizi için kolları sıvadı. Bir Küçük Gün Işığı ismini taşıyacak diziyle ilgili gelen bilgiler henüz çok kısıtlı. Ancak yayınlanacağı kanal kesinleşti. Yeni dizi ATV ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Dizi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

“Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” sloganıyla hazırlanan dizinin yapımcılığını NGM Medya’nın ortaklarından Nazlı Heptürk’ün üstleniyor. Genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği dizinin hikaye ve senaryosu ise Özgür Evren Heptürk’e ait olacak.

Dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak ise en son Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri’ni yönetti. Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı Aşk Taktikleri filmi izlenme rekorları kırdı. Halen Kaderimin Oyunu dizisini yöneten Kabakuşak ayrıca Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz’in yönetmenliğini de üstlendi.