Ana sayfa TV Programları Dostumun Dünyası programı, Ceylan Ertem’in evinde!

Dostumun Dünyası programı, Ceylan Ertem’in evinde!

tarafından ker_def

Deneyimli köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak ile “Dostumun Dünyası”, bu hafta yine dopdolu! Yeni bölümde, Ali Yeşilırmak Mia’nın havlama sorununu çözüyor, aktör köpeklerin eğitimine ayna tutuyor ve müzisyen Ceylan Ertem’in evine konuk oluyor.

Sunuculuğunu 26 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak’ın üstlendiği “Dostumun Dünyası”, yepyeni bölümüyle tüm hayvanseverleri ekran başına bekliyor. “Dostumun Dünyası”nın beşinci bölümünde Ali, köpeklerde sık rastlanan aşırı havlama sorununa çare oluyor.

Bir apartman dairesinde yaşayan 2 yaşındaki Mia, gece gündüz demeden havlayarak, ailesine ne anlatmak istiyor? Ali, bu bölümde müzisyen Ceylan Ertem’in sevgi dolu bahçesine de konuk oluyor. Sahiplendiği üç yardıma muhtaç köpek ve beş kedisiyle yaşayan Ceylan Ertem, sonsuz hayvan sevgisini ve üç bacaklı köpeği Balkız’ın hikayesini anlatıyor.

“Dostumun Dünyası”, tiyatro sahnesinde, ekranda ya da beyazperdede rol alan köpeklerin eğitimine de ışık tutuyor. Ali Yeşilırmak, yetenekli köpeği Max ile sergiledikleri numaraların bir kısmını, King ve Sherry eşliğinde gösteriyor. Yeşilırmak, Max ile oyunculuk maceraları sırasında edindikleri deneyimi de izleyicilerle paylaşıyor.

Dostumun Dünyası programı, Ceylan Ertem'in evinde! 7

Ormandaki sahipsiz canları doyurmayı da ihmal etmeyen Ali Yeşilırmak, köpek sahibi olsun olmasın, tüm hayvanseverlere önemli mesajlar veriyor.

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen “Dostumun Dünyası”, 4 Nisan Cumartesi saat 12.15’te, FOX’ta!