Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinin reytinginden Star TV memnun kaldı!

Jet Sosyete dizisinin reytinginden Star TV memnun kaldı!

tarafından ker_def

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle birçok diziseveri ekran başına kilitledi. Dijital’de rekor izlenme rakamlarına ulaşan ‘Jet Sosyete’, yüksek kahkaha temposu ve unutulmaz karakterleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Jet Sosyete, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle; AB’de 4,45 izlenme oranı, 8,41 izlenme payıyla, 20+ABC1’de 3,70 izlenme oranı, 6,51 izlenme payi ile TOTAL’de ise 2,83 izlenme oranı, 4,98 izlenme payı ile seyircisini ekran başına kilitledi. Jet Sosyete, bu sonuçlarla sadece AB grubunda 5. olarak ilk 10  program arasına girebildi.Ancak Star TV’nin dizinin performansından memnun olduğu belirtiliyor.İşte 1 Nisan Çarşamba günü için ilk 10 program listesi

Jet Sosyete dizisinin reytinginden Star TV memnun kaldı! 8

Dizinin yeni bölümünde; Cengiz, şirketin poşet imalatçısıyla icralık olunca adama kafayı takar. İmalatçı uzaklaştırma kararı çıkartır ve karara uymayan Cengiz hapis cezası alır. Bu olay Özpamuk ailesinde şok etkisi yaratır. İlayda, Alara’yı da yanına alarak evsizlere kıyafet ve para yardımı yapmak ister ancak işler planladıkları gibi gitmez. Öte yandan Safiyelerin evinde bir uyuz hastalığı olduğu anlaşılır ve ev karantinaya alınır…

SALGIN PANİĞİ!

Cengiz, salgın şüphesi nedeniyle şirketin yurt dışından gelecek misafirleriyle görüşmek istemez. Diğer yanda ise aidatların çok yüksek gelmesi üzerine Şennur site yönetimini ele geçirir. Yapımını BKM’nin üstlendiği Jet Sosyete’nin yönetmen koltuğunda Hakan Algül otururken, senaryosunu ise Gülse Birsel yazıyor.

Jet Sosyete dizisinin reytinginden Star TV memnun kaldı! 9

Ekranda kahkaha tufanı estiren Jet Sosyete’nin oyuncu kadrosunda ise; Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin gibi usta isimler yer alıyor.

Birbirinden yetenekli oyuncuların yanı sıra sezon içerisinde her bölüm ünlü isimleri konuk eden Jet Sosyete, her Çarşamba, saat 20.00’de Star’da.