Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 14 Şubat Perşembe Full HD İzle

Dr. Feridun Kunak Show 14 Şubat Perşembe Full HD İzle

tarafından ker_def

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm kalp sağlığıyla ilgili çok önemli bilgiler ekrana taşındı. 14 Şubat Perşembe günü izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşan Dr. Feridun Kunak Show programının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Programda “Kalbin görevleri nelerdir? Kalp damar tıkanıklığı neden olur? Kalp damar tıkanıklığı nasıl önlenir? Kalp krizi neden olur? Kalp krizi nasıl önlenir? Kalp krizini önleyen kür var mı? Kalp sağlığı için hangi besinler tüketilmeli? Aort damarı neden yırtılır?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak içerisinde mandalina ve sumak ekşisi olan kalp sağlığı için çok özel sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, karışımı yirmi gün bekletip süzdükten sonra her gün bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde sarımsak ve limon suyu olan kalp damar tıkanıklığına iyi gelen doğal karışım tarifi verdi. Kunak, karışımı serin yerde on beş gün beklettikten sonra her gün bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…