Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 18 Şubat 2019 Pazartesi bölümünü izle

Dr. Feridun Kunak Show 18 Şubat 2019 Pazartesi bölümünü izle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm sağlıklı saçlara sahip olmanın püf noktalarına yer verildi.Videodan programın 18 Şubat pazartesi günü ekrana gelen bölümünü full hd izleyebilirsiniz.

Programda “Sağlıklı saçlara sahip olmanın doğal yolları nelerdir? Saç bakımı nasıl yapılmalı? Saç dökülmesi neden olur? Saç dökülmesi nasıl önlenir? Saç beyazlaması nasıl önlenir? Sağlıklı uzayan saçlara nasıl sahip olunur? Saçların gür olması için ne yapılmalı? Hassas saç dipleri için ne yapılmalı?” soruları cevaplandı.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, soğan ve sarımsak olan saç sağlığı için kür tarifi verdi. Kunak, karışımı serin yerde iki gün beklettikten sonra süzüp saç diplerine sürülmesini, ardından durulanmasını söyledi.

Serap Kunak ise, içerisinde zeytinyağı, biberiye yağı, susam yağı ve çörek otu yağı olan saç için doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı saça sürdükten sonra iki saat bekletip saçın yıkanmasını önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde paça ve ilikten elde edilmiş jel, zeytinyağı ve çam terebentin olan saç dökülmesini engelleyen, saçları çıkartan doğal karışım tarifi verdi. Kunak, karışımın saça uygulanmasını tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…