Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show – 2 Ekim 2018 programının tamamını full hd izleyin

Dr. Feridun Kunak Show – 2 Ekim 2018 programının tamamını full hd izleyin

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programda “Grip nasıl tedavi edilir? Soğuk algınlığına ne iyi gelir? Gribe ne iyi gelir? Öksürük nasıl geçer? Öksürüğe ne iyi gelir? Doğal antibiyotik nasıl yapılır? Tavuk çorbası nasıl yapılır?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak Show’un 2 Ekim Salı günü ekrana gelen bölümünün tamamını videodan full hd izleyebilirsiniz.

Programda bu bölüm Feridun Kunak, havaların soğumasıyla birlikte salgın haline gelen gripten kurtulma yöntemleri hakkında izleyicileri bilgilendirdi.

Feridun Kunak, antibiyotik gibi kontrolsüz kullanılan her ilacın karaciğeri bozduğunu, kişiye çok büyük zarar verdiğini söyledi.

Kunak, alerjiye, nefes darlığına iyi gelen içerisinde keçiboynuzu ve limon olan keçi boynuzu suyu yapımını gösterdi. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra süzüp gün boyu içilmesini tavsiye etti.

İçerisinde soğan, sarımsak, zencefil, limon, sirke, bal ve pekmez olan öksürüğe iyi gelen doğal antibiyotik yapımını ekrana getiren Kunak, karışımı on iki saat beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde tavuk, soğan, sarımsak, zencefil, zerdeçal ve limon olan tavuk suyu çorbası yapımını izleyicilerle paylaştı. Tavuğun derisinin ve kemiğinin önemli olduğunu söyleyen Kunak, hepsinin pişirilmesi gerektiğini aktardı. Kunak, kaynayan tavuğun suyunu süzüp içerisine tavuk parçalarını ve şehriyeyi koyduktan sonra hazır hale geleceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…