Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 20 Şubat 2019 Çarşamba bölümünü izle

Dr. Feridun Kunak Show 20 Şubat 2019 Çarşamba bölümünü izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm göz sağlığıyla ilgili bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.

Programda ”Göz sağlığına nasıl dikkat edilmeli? Göz sulanmasının sebepleri nelerdir? Göz tansiyonu neden olur? Göz tansiyonu riskini arttıran faktörler nelerdir? Sinüzit ağrısı gözleri etkiler mi? Gözlük seçiminde nelere dikkat edilmeli?” soruları yanıt buldu. Videodan programın 20 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen bölümünü full hd izleyebilirsiniz.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde havuç, Trabzon hurması, yaban mersini, yeşil çay ve ginkgo biloba olan göz sağlığı için çok özel sirke tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp her yemek arasında bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde lavanta, papatya yağı, at kestanesi yağı olan göz altı şişliği için karışım tarifi verdi. Kunak, karışımın göz altına uygulandığında göz altı şişliklerine iyi geleceğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…