Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 29 Ocak Salı Bölümünü İzle

Dr. Feridun Kunak Show 29 Ocak Salı Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm alerjiyle başa çıkmak için yapılması gerekenler ele alındı. 29 Ocak Salı günü ekrana gelen bölümün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Programda ”Alerji nedir? Alerji neden olur? Alerji nasıl geçer? Alerjiye ne iyi gelir? Alerji kaşıntıları nasıl önlenir? Egzama nedir? Egzama neden olur? Egzama nasıl oluşur? Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzamanın tedavi yöntemleri nelerdir? Kaç tür egzama vardır? Sedef nedir? Sedef neden olur? Sedef nasıl geçer?” soruları yanı buldu.

Cilt kuruluğu ve kaşıntıyla ortaya çıkan egzama, bağışıklık sistemi zayıf olan, kuru ve hassas cilde sahip insanlarda görülen bir cilt hastalığıdır. Feridun Kunak, içerisinde dut kurusu, nar kabuğu ve sarı kantaron olan egzamaya iyi gelen doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi bir hafta beklettikten sonra süzüp karışımın egzamalı bölgeye sürülmesini, ayrıca sabah akşam bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde vazelin, gliserin, aynı sefa ve kantaron yağı olan alerjik kaşıntıya iyi gelen ev yapımı krem tarifi de verdi.

Programda Serap Kunak ise, içerisinde nar çekirdeği ve zeytinyağı olan kırışıklıkları gideren doğal yağ yapımını izleyicilere aktardı. Kunak, karışımı yirmi gün beklettikten sonra süzüp uygulanmasını önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…