Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 7 Ocak Pazartesi İzle

Dr. Feridun Kunak Show 7 Ocak Pazartesi İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda bu bölüm kadınların korkulu rüyası menopoz hakkında bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.

Programda “Menopoz nedir? Menopoz döneminde neler yapılması gerekir? Menopoz sıkıntılarına ne iyi gelir? Kemik erimesi nedir? Kemik erimesi hangi yaş grubunda görülür? Kemik erimesi kadınlarda neden daha fazla görülür? Kimler kemik erimesi tehdidi altındadır? Kemik erimesine ne iyi gelir?” soruları cevaplandı. Videodan 7 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen bölümün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Dr. Feridun Kunak, kemik erimesinde, kemiklerde ağrı, boyda kısalma, kemiklerin kolay kırılması, bel ve sırt ağrısı, duruş bozuklukları, kilo kaybı gibi belirtiler olabileceğini açıkladı.

Menopoz, ileri yaştaki kadınların korkulu rüyalarından biri. Birçok sorunu da beraberinde getiren menopoz döneminde sıkıntılar olabilir. Dr. Feridun Kunak, menopoz dönemindeki sıkıntılara iyi gelen doğal sirke yapımını ekrana getirdi. İçerisinde, portakal, kuru üzüm, civan perçemi, adaçayı, hayıt tohumu ve çoban çantası olan menopoz dönemindeki sıkıntılara iyi gelen ve kemik erimesini engelleyen sirke yapımını izleyicilerle paylaşan Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde yumurta kabuğu tozu, limon suyu ve portakal kabuğu olan evde kalsiyum yapmanın püf noktalarını izleyicilere aktardı. Kunak, karışımı buzdolabında on gün beklettikten sonra süzüp günde bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…