Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show Full HD İzle – 15 Kasım 2018 Perşembe

Dr. Feridun Kunak Show Full HD İzle – 15 Kasım 2018 Perşembe

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Videodan 15 Kasım Perşembe günü ekrana gelen son bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Programda “Radyasyon nedir? Radyasyondan nasıl korunulur? Evde kullanılan cihazlar ne kadar radyasyon üretiyor? Radyasyon vücuttan nasıl atılır? Radyasyona maruz kalındığında ne yapılmalı?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm tüm gün boyunca maruz kalınan radyasyona karşı alınabilecek önlemler ekrana taşındı.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi teknolojik aletler, çevremizdeki radyasyon kaynaklarındandır. Teknolojik aletlerin yaydığı radyasyonun tehlikeli olduğu herkes tarafından bilinmekte. Feridun Kunak, evde kullanılan aletlerin radyasyon oranlarını, radyasyonun nasıl olduğunu ve nasıl korunulacağını canlı yayında uygulamalı olarak gösterdi. Cep telefonu, bilgisayar gibi teknolojik aletlerde çok fazla radyasyon olduğunu söyleyen Kunak, bu aletlerin çocuklardan uzak tutulması gerektiğini açıkladı.

Kunak, telefon çaldığı sırada radyasyon fazla olduğu için hemen konuşulmaması gerektiğini, telefonu açtıktan bir süre sonra radyasyonun azaldığını ve daha az zarar verdiğini aktardı. Ayrıca Kunak, televizyonun ise en az üç metre uzaklıkta izlenmesinin daha doğru olacağını belirtti.

Kunak, içerisinde yaban mersini ve kivi olan radyasyondan koruyan doğal sirke yapımını ekrana getirdi.

Porgramda ayrıca Kunak, içerisinde tarçın, kişniş ve kebabiye olan toksin atan karışım tarifini de verdi. Kunak, karışımı on dakika kaynatıp süzdükten sonra içilmesi gerektiğini belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…