Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 22 Ekim 2018

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 22 Ekim 2018

tarafından ker_def

Alternatif tedavi yöntemlerini modern tıpla harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Diyabet nedir? Diyabet nasıl tedavi edilir? Şeker hastalığı nedir? Şeker hastalığı nasıl tedavi edilir? Diyabet tedavisinde nelere dikkat edilmeli? Şeker nasıl dengede tutulur?” soruları cevaplandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz…

Programda bu bölüm, şeker hastalığı hakkında merak edilenler izleyicilerle paylaşıldı.

Feridun Kunak, Türkiye’de ve dünyada birçok şeker hastalığının gerçek şeker hastalığı olmadığını, kiloya bağlı şeker hastalığı olduğunu, fazla kilosu olan kişilerin şeker hastalığına aday olduğunu açıkladı.

Kunak, açlık kan şekerinin yüzün üzerine, tokluk şekerinin ise yüz kırkın üzerine çıkmamasını önerdi.

Feridun Kunak, içerisinde mahlep, çörek otu, tarçın ve yoğurt olan şekeri düşüren doğal kür tarifi verdi. Kunak, karışımın yenmesini tavsiye etti.

Ayrıca Kunak, içerisinde semizotu, maydanoz, dereotu, karalahana, çörek otu, tarçın, nar ekşisi, sirke ve zeytinyağı olan şeker hastalarına özel salata yapımını ekrana getirdi. Kunak, salatanın öğün olarak yendiğinde şekerin düşeceğini belirtti.

Programda Serap Kunak ise, içerisinde mısır unu ve süt olan cildi temizleyen doğal peeling yapımını izleyicilere aktardı.

Ayrıca Kunak, içerisinde bal mumu, kayısı yağı, avokado yağı, buğday özü yağı, gül yağı, üzüm çekirdeği yağı ve E vitamini olan cildi güzelleştiren, kırışıklıkları önleyen doğal yağ yapımını aktardı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de……Dr. Feridun Kunak Show ile hayatın her noktasına altın değerinde bilgiler Kanal 7 ekranında.

Modern tıpla geleneksel tedavi yöntemlerini birleştiren Dr. Feridun Kunak, kaliteli bir yaşamın ipuçlarını vermeye devam ediyor.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği alternatif tedavi yöntemleri sunan ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. İzleyicilerini sabah sporuyla güne enerjik bir şekilde hazırlayan Kunak, farklı hastalıklara şifa olacak bitkisel kürler, güzellik maskeleri ve zayıflatan formüllerle sağlıklı bir yaşamın sırlarını veriyor. Her yaşa ve her kesime hitap eden bilgilerin paylaşıldığı programda Dr. Feridun Kunak modern bilgiyle geleneksel yöntemleri bir arada sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…