Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Aylin Kontente 40’lı yaşlarını çok sevdi bakın neden!..

Ünlü oyuncu Aylin Kontente 40’lı yaşlarını çok sevdi bakın neden!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un sevilen ve başarılı ismi oyuncu Aylin Kontente geçtiğimiz Haziran ayında 40 yaşına bastı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yeni yaşıyla ilgili paylaşımda bulunan Aylin Kontente doğal halini instagram hesabından yayınlayarak yeni yaşıyla ilgili hislerini hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımından, 40’lı yaşlarını güzel geçirdiği ve çok sevdiği anlaşılıyor.

Aylin Kontente paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  Arkadaşlar selam, 40 yaş kendinden daha razı olma hali olabilir mi? İlişkilerde bir çabasızlık var ‘herkes beni sevsin lütfen’ yok. Sosyallikte seçicilik var.

Ünlü oyuncu Aylin Kontente 40'lı yaşlarını çok sevdi bakın neden!.. 7

Bir ‘olduğu kadar var’ Bir ‘su akar yolunu bulur ‘ var. Değiştiremeyeceklerine kabul var.  Çok güzel koyulmuş mesafeler var. Kişiselleştirmemeye çabalamak hala var ama daha kolay. Biraz yaşlanma kaygısı var ama ufak desteklerle çözülüyor. Huzur ve mutluluk vermeyenden hemen uzaklaşmak var. Çok hakkını bilen ‘hayırlar’ ve çok emin ‘evetler’ var. Nerden nereye gibi bir içe bakış var. Köklere dönüş var. Ve onları kaybetme korkusu daha güçlü.. Eski arkadaşlıkların kıymeti ve onlara özlem var. Hayata ne verdiğini ve ondan ne aldığını sorgulamak devam.”

Güldür Güldür Show programında aynı sahneyi paylaştığı meslektaşı Alper Kul ile 8 yıl önce dünyaevine gien oyuncunun bu evlilikten,  Arel ve Leo isimli iki oğlu var.

Zaman zaman instagram’dan yaptıkları ev halleri paylaşımlarıyla da takipçilerini gülümseten ünlü çift, ekranda olduğu kadar evde de eğlenceli ve keyifli oldukları mesajını veriyorlar.