Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın pozuna düşen düşene!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın pozuna düşen düşene!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı dizisinde romantik komedi hikayesiyle ekranlara gelmişti Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan. Kendi özel hayatlarında da romantik bir çift olarak bu diziyle birlikte başlayan aşklarını sürdürüyorlar. Hayranlarının heyecanla takip ettiği çift, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyorlar.

Aşklarını göz önünde yaşamaya devam eden Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, zaman zaman instagram sayfalarından birlikte pozlarını yayınlayarak sosyal medyada hayranları arasında heyecan dalgası yaşatıyorlar. Oyuncu çift, mutlu bir şekilde ilerleyen aşklarıyla da hayranlarından bolca nazar boncuk emojileri alıyor ve ‘Maşallah’ dedirtiyorlar.

Star TV’de bir yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı dizisinin böylesi bir aşka şahitlik edeceğini kimse beklemiyordu ama daha ilk günlerden birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu, bir süre beraberliklerini gizleseler de dizi bittikten sonra birlikte tatil pozlarıyla aşklarını cümle aleme ilan etmişlerdi.

Şimdilerde beraberliklerini gizleme gereği duymadan gönüllerince yaşayan ve sosyal medyada da fotoğraflarını paylaşan iki oyuncu, hayranları tarafından da merakla takip ediliyorlar. Son olarak yayınladıkları bir pozları ise takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, birlikte asansörde çektikleri pozlarını aynı anda instagram sayfasına taşıdılar. Kısa sürede sosyal medyadaki takipçileri fotoğrafa beğeniler yapmaya başladı.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın pozuna düşen düşene! 7

Çiftin siyah beyaz olarak yayınladıkları bu asansör pozu, hayranlarından tam not alırken, heyecan dalgası da yaşattı. Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf, iki oyuncunun takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni aldı.

Bu arada iki oyuncunun yeni projeleri de merak konusu. Turan, Netflix için çekilen Sen İnandır adlı filmde oyuncu Ekin Koç ile kamera karşısına geçti bir süre önce. Taff Pictures imzalı filmin çekimleri Assos’ta yapıldı.

Alp Navruz ise son dönemde reklam projeleriyle adından söz ettirirken henüz bir dizi veya sinema projesi ile ilgili bilgi bulunmuyor.