Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir hayranlarının beklediği haber geldi!

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir hayranlarının beklediği haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in Buğra Gülsoy ile başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi heyecanla beklenen projelerden birisi oldu. Disney Plus’ın Türkiye’de yayın hayatına başlaması ile birlikte ilk yerli Türk yapımı olan Kaçış dizisi izleyicilerle buluştu.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinin ardından da Disney Plus tarafından öne Dünyayla Benim Aramda dizisi duyuruldu, ardından da Gri isimli projenin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Üst üste yeni Türk yapımları ile Disney Plus yetkilileri platformu güçlendirmeye devam ederken, Demet Özdemir de yoğun çalışma döneminin sonuna geldiklerini anlattı.

Nisan ayında Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dizinin çekimlerine başlanmıştı. Hafsanur Sancaktutan’ın da başrolünde yer aldığı dizide İlkin isimli karakteri Demet Özdemir canlandırıyor. Ünlü oyuncu, gizlilik anlaşması nedeniyle dizi hakkında detay veremiyor. Ancak oyuncuyu bir derginin sahibi olarak izleyeceğiz ve sevgilisi Tolga rolünde de Buğra Gülsoy bulunuyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir hayranlarının beklediği haber geldi! 8

İlkin karakterinin, sevgilisi Tolga’yı sadakat testine tutması ile başlayan hikaye yine bir romantik komedi dokusu taşıyor.

Disney Plus’ın gecesine katılan ve güzelliği ile yine herkesin dikkatini çeken Demet Özdemir, “Çok kısa bir süre kaldı” diyerek çekimlerin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Bu sözler ile birlikte oyuncunun hayranları da ilk görüntülerin yakında fragman olarak paylaşılma ihtimali nedeniyle büyük merak içinde…

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir hayranlarının beklediği haber geldi! 9

Demet Özdemir, “Çok güzeldi, benim için müthiş bir deneyimdi. Bakalım çıktığında siz ne düşüneceksiniz, ben onu daha çok merak ediyorum” dedi.

Küçük bir teaser yayınlandığını ve bunun fragman olmadığını ifade eden Demet Özdemir, “Fragmanımız şu anda hazırlanıyor, ben de heyecanla bekliyorum” diyerek hayranlarına müjde verdi.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin fragmanın çok yakın bir süre içinde paylaşılması ve dizinin de uzun ara vermeden izleyicilerle buluşturulması bekleniyor.