Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri’nin hayatının ritmini değiştiren gelişme

Engin Hepileri’nin hayatının ritmini değiştiren gelişme

tarafından ker_def

Başarılı tiyatro yönetmeni ve oyuncusu Engin Hepileri, oğlu Can’a dair gelecek planlarını, onunla olan ilişkisini ve baba olmanın verdiği heyecanı MAG dergisinin Haziran sayısı için anlattı. Oyuncu, İntikam isimli dizide birlikte rol aldığı ve sette aşk yaşamaya başladığı Beyza Şekerci ile 2017 yılının Ağustos ayında evlendi. 2018 yılının Ekim ayında da çiftin oğulları Can dünyaya geldi.

Dünyanın en güzel hissinin babalık olduğunu ifade eden Engin Hepileri, karısı Beyza Şekerci ve oğlu Can ile birlikte mutlu bir aile hayatı yaşıyor. Baba olmanın insanın içinde sonsuz bir sevgiyi barındırdığını ifade eden oyuncu, “Attığım her adımda, yapacağım her işte, her programda önceliğim o oluyor” diye konuştu.

Engin Hepileri'nin hayatının ritmini değiştiren gelişme 7

Birçok başarılı proje ile ekranlarda olan oyuncu Engin Hepileri babalık duygusunu ve baba olduktan sonra hayatında değişen detayları şu sözlerle ifade etti:

“Dünyanın en güzel hissi. Tarif edilemez bir bütünleşme, ucu bucağı olmayan bir sevgi ve hatırladığım en güzel şey, dünyanın en derin kokusu. Fiziki olarak hayat ritmim değişti, önceliklerim değişti, artık ilk olarak düşündüğüm oğlumuz oluyor. Attığım her adımda, yapacağım her işte, her programda önceliğim o oluyor.”