Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanya’da, La Casa De Papel dizisinin yıldızıyla bir araya geldi!

Kerem Bürsin İspanya’da, La Casa De Papel dizisinin yıldızıyla bir araya geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada büyük bir başarı elde etmesinden sonra Latin Amerika ülkelerinde, özellikle de İspanya’da büyük bir üne kavuşan Kerem Bürsin bu ülkede oldukça ilginç bir işe imza attı.

Kerem Bürsin, yeni dünya evreni Metaverse’te, İspanyol bir girişimci tarafından kurulan Olyverse isimli bir platformun lansmanında ünlü isim olarak yer aldı.

Kerem Bürsin lansmanda aralarında, La Casa De Papel dizisinde ‘Profesör’ karakterini canlandıran Alvaro Morte, İspanyol yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo’nın da bulunduğu İspanya’nın çok ünlü isimleriyle de bir araya geldi.

Kerem Bürsin İspanya'da, La Casa De Papel dizisinin yıldızıyla bir araya geldi! 8

Sosyal medyada lansmandan fotoğraflar da paylaşıldı. Ünlü ispanyol yönetmen Koldo Serra instagram hesabında, Kerem Bürsin’in fotoğrafını paylaşarak ‘Eşsizsin’ ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin İspanya'da, La Casa De Papel dizisinin yıldızıyla bir araya geldi! 9

Ülkede büyük üne kavuştuktan sonra sık sık İspanya’ya giden Kerem Bürsin’in büyük işlere imza atmaya hazırlandığı da söyleniyor. Yakışıklı oyuncu kısa süre önce İspanya’da düzenlenen Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmış ve ülkede gündem olmuştu. Oyuncunun ülkeye gidişi büyük ses getirdi. O kadar görkemli bir şekilde hayranları tarafından karşılandı ki gazetelere haber oldu. Bürsin’i hayranları “El Turco” sözleriyle alkışlamıştı.

Öte yandan İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in doğum günü için de büyük bir yardım kampanyası gerçekleştirmişti. Hayranları Kerem Bürsin için Darüşşafaka’da açtıkları kampanyada iki ayda 30 bin liradan fazla para toplayarak anne veya babası olmayan çocuklara okuma imkanı sağlamıştı.