Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda için geri sayım sürerken hikayenin dörtlüsü ortaya çıktı!

Dünyayla Benim Aramda için geri sayım sürerken hikayenin dörtlüsü ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in uzun bir aradan sonra bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Dünyayla Benim Aramda için geri sayım sürüyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı ama afişi ortaya çıktı.

Dünyayla Benim Aramda, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus’ın ikinci Türk dizisi olacak. Engin Akyürek’in hikayesini kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış, Disney Plus’ın ilk Türk yapımı olmuş ve büyük bir başarı elde etmişti.

Şimdi sırada Dünyayla Benim Aramda var. Dizinin tanıtımı geçen hafta paylaşıldı ve büyük olay yarattı. Tanıtımdan anlaşılıyor ki Dünyayla Benim Aramda’da izleyiciyi çok büyüleyici ve ışıl ışıl bir dünya bekliyor. Bu arada dizinin afişi de nihayet paylaşıldı.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin afişinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in fotoğrafı yer alıyor. Bu da demek oluyor ki dizinin hikayesi bu dört karakter üzerinden dönecek.

Demet Özdemir’in hayranlarının özellikle heyecanla beklediği bir dizi olan Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri de büyük bir gizlilikle yürütüldü. Bu durum da diziye olan ilgiyi daha da artırmış durumda. Dizinin yayın tarihi ise en büyük merak konusu şu sıralar.

İki sevgili arasında yaşanan bir aşk sorgulamasını içeren hikayede İlkin karakterine Demet Özdemir hayat veriyor. Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Tolga da İlkin’in sevgilisi. Tolga’nın, aşkını bir başka kadını araya koyarak sınadığı İlkin karakteri ile Demet Özdemir, izleyenleri şaşırtacağını daha önceki röportajlarında söylemişti.