Ana sayfa Dizi Haberleri Düşük reytingleri hak etmeyen Seversin dizisinde isyan var!

Düşük reytingleri hak etmeyen Seversin dizisinde isyan var!

tarafından ker_def

Seversin dizisi izleyicileri dördüncü bölümün ardından gelen reyting sonuçlarına isyan ediyor.. İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi çok eğlenceli bir şekilde yoluna devam ediyor. Dizinin dördüncü bölümünün reytingleri ise şaşırttı.

“Şaka mı bu, asla hak etmiyor” diye yorum bırakan izleyiciler, Seversin dizisinin çok daha başarılı sonuçlar alması gereken bir dizi olduğunu düşünüyor. Seversin dördüncü bölümü ile 22 Haziran akşamı ortalamanın çok altında oranlar elde etti. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında altıncı olurken, AB grubunu beşinci sırada bitirdi.

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Seversin isimli romantik komedi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı…. Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde! Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Eğlenceli hikayesi ile beğeni kazanan dizide Asya (İlayda Alişan) ve Tolga (Burak Yörük) arasındaki buzlar yavaş yavaş erirken, Asya’nın bir yandan da dizinin çekimlerinin rahat ilerleyebilmesi için ailesinin güvenini kazanması gerekmektedir.

Bahri, dizinin geleceği için Tolga ve Asya’ya sevgiliymiş gibi davranmalarını söyler. Ancak sevgililik oyunu beklenmedik bir duruma dönüşür. Kadir, bir an evvel düğün yapmaları için hazırlıklara başlar. Peki Tolga ve Asya bu oyunun içinden nasıl çıkacaktır?

Ekran başarısını sosyal medyada da sürdüren dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “İlayda Alişan ve Burak Yörük ile birlikte Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin.”

Seversin yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de…