Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Tuba Büyüküstün’den doğum gününde hayranlarına anlamlı mesaj!..

Oyuncu Tuba Büyüküstün’den doğum gününde hayranlarına anlamlı mesaj!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Sefirin Kızı adlı diziyle gelen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ü hayranları bir hayli özledi. Geçtiğimiz yaz aylarında Netflix için Zeytin Ağacı (Another Self) adlı diziyi çeken Tuba Büyüküstün çok yakında dijital platformda hayranlarıyla yeniden buluşacak. Dizi 28 Temmuz’da Netflix’de yayınlanacak.

Ünlü oyuncu ekranlara verdiği arada hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla hasret giderdi. Güzel oyuncunun son paylaşımı doğum günü dolayısıyla oldu.  5 Temmuz doğumlu oyuncu, 40 yaşına bastı.

Tuba Büyüküstün doğum gününde, çileklerden oluşan pastasındaki adının yazılı olduğu mumları üflerken, fotoğrafını instagram hesabından paylaştı ve “Keyifle yanımda olanlara ve kalben benimle olanlara kucak dolusu sevgiler, hepinizi seviyorum, güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bir dilek tut” notunu düştü.

Oyuncu Tuba Büyüküstün'den doğum gününde hayranlarına anlamlı mesaj!.. 7

Oyuncunun binlerce hayranı da yorumlarıyla Büyüküstün’ün doğum gününü kutladılar. Öte yandan Tuba Büyüküstün’e en anlamlı hediyeyi yine hayranları verdi. Tuba Büyüküstün adına Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Gülabibey İlkokulu’na bir oyunevi kuruldu. Güzel oyuncunun sevenleri tarafından organize edilen bu hediye, oyuncunun duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Gelen bu sürpriz hediye karşısında çok duygulanan Tuba Büyüküstün, oyunevinin açılışı sırasında orada olamasa da online olarak bu özel güne katıldı. Adına bir de pasta kesilen oyuncu, canlı bağlantı ile oyun evinin açılışına katkıda bulundu.

Duygusal anların yaşandığı açılışta oyuncunun bir fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde ‘Happy Birthday Tuba Büyüküstün’ yazılı pasta ile Tuba Büyüküstün’ün doğum günü kutlandı.