Ana sayfa Sosyal Medya Yazmayın artık çok sıkıcı! Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ı deli ettiler!

Yazmayın artık çok sıkıcı! Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ı deli ettiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor. Sadece dizideki rolü veya sosyal medya paylaşımları ile değil, ünlü oyuncu, yeni aşk iddiasıyla da magazin gündeminde baş sıralarda yer alıyor.

Kameralar tarafından görüntülenen ve sorulara yanıt veren ünlü oyuncu, dizinin çekimlerinin çok iyi gittiğini söyledi. Abdullah, “Süper gidiyor, harika gidiyor, mükemmel gidiyor. Ekip çok mutluyuz, her şeyden çok mutluyuz” diyerek iş hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Farah Zeynep Abdullah, dizinin reytinglerinin de çok iyi gitmesinden memnun olduğunu söyledi. Böyle büyük bir ilgi beklemediklerinin de altını çizen oyuncu, “Çok isteyerek ve çok heyecanlanarak içinde yer aldım. Çok mutlu ediyor, bizim çok sevdiğimiz bir şeyi halkımızın sevmesi” diye konuştu.

Özel hayatında ise şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Farah Zeynep Abdullah bu iddialarla ilgili soru üzerine, şöyle konuştu:

“Hikayemi gördünüz mü (instagram story) bilmiyorum, hikayemden başka hiçbir şey söyleyemem. Artık çok absürd geliyor zaten. Şöyle bir şey olmuş, benim daha önce paylaştığım bir hikayeyi alıp görüntülendiler diye bir şey yapmışlar. Öyle bir şey yok. Ben paylaşmıştım zaten o hikayeyi.”

Yazmayın artık çok sıkıcı! Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ı deli ettiler! 7

Kadın ve erkeğin arkadaş olabileceklerine vurgu yapan oyuncu, artık bunun yazılmamasını istedi.

“Artık bunu yazmayın. Çok sıkıcı, saklayacak bir şey olmuyor. Neyse o oluyor. 10 senedir de tanıyorsunuz beni.”