Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni ile ekranlara geri dönen oyuncu Ege Kökenli evlendi!

Duy Beni ile ekranlara geri dönen oyuncu Ege Kökenli evlendi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2004 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu Ege Kökenli geçen sezon final yapan Kefaret dizisinde ‘Nil’ olarak ekrana gelmişti. Oyuncu, bir yıllık aradan sonra Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni ile ekranlara geri dönüş yaptı.

Ege Kökenli şu sıralar yeni proje heyecanının yanı sıra bir de düğün heyecanı yaşıyor. Ünlü oyuncu yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlendi.

Duy Beni’nin setinde yoğun bir şekilde çalışan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında heyecanını, “Hoplaya zıplaya çalışıyorum karavanlara sığmıyorum” sözleriyle ifade etmişti.

Setten fotoğraflarını paylaşan Ege Kökenli pandemiden dolayı evlilik tarihini ertelemişti.  Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, dizi ekibinin zaman yaratma konusunda kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen oyuncu, “Heyecanlıyım, bekliyorum. Artık son günler, yapalım da geçelim diyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Düğün hazırlığı arasında Ege Kökenli, Duy Beni dizisi için reyting istedi! 2

Oyuncu hazırlıklarını tamamlayarak,  2016 yılında aşk yaşamaya başladığı ve 2020 yılında nişanlandığı Lior Ahituv ile evlendi. Oyuncunun sosyal medya paylaşımından 28 Temmuz tarihinde evlendiği anlaşılıyor.

Ege Kökenli yaptığı açıklamada, Duy Beni dizisinin reytingleri iyi gider ve projede sorun çıkmaz ise balayını erteleyeceklerini söylemiş şayet dizi erken final yaparsa ABD’ye giderek bir süre bu ülkede balayı yapacaklarını anlatmıştı.