Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytinglerde kötü başlayan Ah Nerede dizisi için yeni sınav!

Reytinglerde kötü başlayan Ah Nerede dizisi için yeni sınav!

tarafından ker_def

Star TV ekranında geçtiğimiz Cuma günü başlayan Ah Nerede dizisinin reytingleri beklendiği gibi gelmemişti. Dizinin iyi bir başlangıç yapmamasına rağmen, eğlenceli hikayesi ve ilgi çeken sosyal medya etkileşimleri umut ışığı yakmıştı.

Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümünün reytingleri büyük merak konusu oldu. Ah Nerede dizisinin yeni bölümünün reytingleri de hikayenin geleceğini etkileyecek bir öneme sahip.

Ah Nerede dizisinin 8 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan ikinci bölümünden iyi reytingler bekleniyor. Dizinin ilk bölüme göre daha iyi sonuçlar alması ekibin moralini yükseltecektir. Ancak yaz dönemindeki birçok dizi gibi Ah Nerede için de çok yüksek reyting beklentisi gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor.

Reytinglerde kötü başlayan Ah Nerede dizisi için yeni sınav! 7

Ah Nerede dizisinin ikinci bölümü hareketli geçecek. Peki neler yaşanacak? İşte detaylar: Zehra ve kızların Ferit’ten alacakları intikam planı devam ederken, Ferit ve Zehra da ailelerin gözüne girmeye çalışırlar.

Zehra Seniha’ya, Şerbetlioğlu ailesine uygun bir gelin olduğunu kanıtlamalı, Ferit de Ali’nin güvenini kazanmalıdır. Bu durum Ferit için olduğu kadar, kızlar için de önemlidir. Çünkü kızların planının devam etmesi, Ferit ve Zehra’nın ailelere karşı oynadıkları aşk oyununun devam etmesine bağlıdır.

Kızlar tarafından kurulan oyundan haberi olmayan Ferit her geçen gün bir tuzağa çekilmektedir. Ancak Ferit’in de kızlara bir sürprizi vardır.